Kuninkuusraveilla

SUNNUNTAI, 28. HEINÄKUUTA 2013

10 000 kappaletta kunkkarikarttoja huh heijaa

Tiedättekö kuinka kuumissa merkeissä viikonloppu menikään. Me oltiin ihanien tyttösten kanssa Kuninkuusraveilla Kuopion suunnilla jakelemassa kunkkarikarttoja, joita meillä olikin noin 10 000 kappaletta laatikoissaan. Loppua ei tuntunut näkyvän sitten ei missään vaiheessa. Helle paahti jokaiselle kauniit hiharusketukset, eikä pilvetkään taivaalla härnännyt. Taivas oli aivan niinkuin kuvissakin; sininen!

Tässä lauantaiaamuna napsittu kuva aamukahvia nauttiessa Petran, Hennan ja Annikan kanssa.

Kahvitteluiden ja sotasuunnitelmien jälkeen suunnattiin meidän messuteltalle, josta oli hyvät ja kuuluvat näkyvät lavalle. Meitä oli viihdyttämässä ihanat suomipop -biisit, joiden tahdissa jaksoi kirjaimellisesti laulaen työtä tehdä :) Välillä tanssijalkakin vipattaen!

Paikalla oli arvontaakin, jossa pystyi osallistumaan 500 euron arvoisen matkalahjakortin arvontaan. Kelle lie onni persuutta potkaissut!

Käytiin myös jakamassa jääkarhulle vähän kunkkarikarttoja, ettei itä-suomessa matkaaminen olisi niin vaikeaa!

Tämän nähdessä (tyhjyyttä laatikoista huutava teltta) ei voitu muuta kuin kiljua, nauraa ja iloita. 10 000 karttaa oli jaettu ja hymy vieläkin huulilla. Lihakset kipeinä mutta mieli korkealla ihanasta, vaikkakin rankasta viikonlopusta. Hyvä me!

Vaikka välillä viikonlopun aikana tuntuikin, ettei tämmöiseen karttojenjakotyöhön enää koskaan suostuisi niin voin sanoa että kylläpä vielä suostuisin. Paikalla pääsi juttelemaan niin monen iloisen ja muutamasti myös kärttyisen ihmisen kanssa, ettei tästä viikonlopusta menoa puuttunut!