Terassilla nauttien

MAANANTAI, 22. HEINÄKUUTA 2013

 

Varkauteen aukesi uusi ravintola. Upein paikka tässä kaupungissa mihin ravintolan pystyyn voisi edes pistää. Ihan veden vieressä, joten veneilijöittenkin on tänne helppo päästä. Suuret kattoterassit, jotka ovatkin tällä hetkellä yksi suurin vetonaula tässä paikassa. Varsinkin nyt lämpimien kelien ollessa tänne on hyvä istahtaa ja ottaa käteen yksi huurteinen, nauttia pienestä tuulenvireestä ja jutustella ystävien kanssa kaikesta kesän aikana sattuneista jutuista.

Paikka on nimeltänsä Nizza. Täältä saa herkkupitsoja ja muuta ruokaa, illalla paikka muuttuukin baariksi, jossa on mukava hengailla toivomiensa biisien tahdissa. Mikäli ilta on lämmin, ei auringonlaskuakaan voi jättää välistä. Näillä terasseilla kun voi päästä nauttimaan kaikesta kauniista; niinkuin esimerkiksi siitä ihanasti auringosta. Itselleni terassi kelpaa aurinkoineen päivineen kädessä sitruunavesi!

 

Muille kelpaa mainiosti tämä;

 

Nizza avattiin kiireellisesti näin kesän alla, jolloin terassit vetävät kansaa luonnollisestikin paremmin kuin syksyllä. Silloin paikka sulkeutuukin pariksi viikkoa suurien remonttien keskelle, jolloin paikka saa upouuden ilmeen sisälleen. Jotain hienoa siis luvassa.

 

Paikassa iltapäivä vaihtuikin nopsaa illaksi ja aurinko alkoi tekemään taikojaan. Kaunisti taivaan kaunihiksi ja sai mielen mukavaksi.