Kahvila-muikkuravintola Konnustupa

PERJANTAI, 19. HEINÄKUUTA 2013

Pieni kotieläinpihamme aloittaa 2.6., kun 3 helmikanaa ja upea Lemmy-helmikukko muuttavat kesäksi pihallemme. Äitikani Ruusu ja poikanen Kinuski ovat myös ilahduttamassa isompia ja pienempiä asiakkaitamme. Tervetuloa tutustumaan eläimiimme.

 

Konnuksentie 595 (Konnuksen kanava), 79100 Leppävirta. Sieltäpä löytyy paikka missä sielu lepää. Rauhallinen, luonnon ympäröimä ravintola, jossa on tapahtumia aina sillon tällöin. Kesäteatteri esiintyy aivan ravintolan vieressä, suurella lavalla. 28.7. kannattaa sinne siis suunnata katsomaan Lännen lokari -musiikkinäytelmää, mikäli mieli mielii.

Pihalta löytyy museolaiva nimeltänsä Iina. Sisältä löytyi vaikka vallan mitä; mm. pelastusliivejä, jotka eivät ihan yhtä kirkkaan oranssit ollut kuin mitä nykypäivänä nähdään, jopa hieman epävarmemman oloiset voisi nuo päällä olla.

Pihalta löytyi myös lapsille leikkipaikka, käytössä oleva terassi tietysti hyvien kelien sattuessa, kotieläinpiha, josta löytyi muutama suloinen otus, kaneja, kukko ja muutama kana ja tietenkin itse merkille pistävänä muutama ihana kyltti :)

 

Konnusttuvalta saa vuokrattua tiloja erilaisiin tapahtumiin; synttäreihin, pikkujouluihin, työporukan kokouksiin, yo-juhliin, häihin ym. Paikan kotisivuilta pystyy mahdollisuuksista lukemaan lisää osoitteessa; http://www.konnustupa.fi/.