Katusähly Cup

SUNNUNTAI, 07. HEINÄKUUTA 2013

Katusähly Cup kerääntyi Varkauteen Next Stepin edustalle. Paikalla oli joukkueita, lapsille pomppulinnoja ja ennenkaikkea iloisia ihmisiä. Terassi täynnä olut kädessä olevia urheiluhulluja ja penkkiurheilijoita. Voitte vain arvata, että minäkin pomppulinassa olin pomppimassa! Mutten suinkaan yksin :)

Kivaa törmätä kaupungilla tapahtumiin ja ylipäätään siihen, että täällä pyörii ihmisiä! Koko perheen tapahtumia löytyy lähes joka kaupungista, ainakin nyt näin heinäkuun aikaan. Kesäkuu taisi olla hiukan hiljaisempi, mutta nyt eikun vauhti vain kiihtyy.

Katusählytapahtumasta en sen enempää osaa kertoa, mutta urheiluahan on aina kiva ja jännittävä seurata. Joskus myös itse pelata. Tännekin oli tainnut muutama perhe ja ohikulkija eksyä, samoiten kuin minäkin. Pelien jälkeen ihmiset kerääntyivät Next Stepiin, joka oli koko illan aika lailla tupa täynnä. Katusähly veti siis ainakin ihmisiä paikalle!

Tapahtumia kannattaakin katsella paikallisista lehdistä, joissa niitä varmaan eniten mainostetaan. Kesä on melkein kohta jo lopuillaan, mutta vielä kerkee muutaman viikon ajan kierrellä ja käydä musiikkitapahtumissa, toreille ja kesäkahviloissa!