Kuopio Wine Festival 2013

KESKIVIIKKO, 03. HEINÄKUUTA 2013

virtaa virtaa..

Mua pyydettiin kuskiksi Kuopioon viinijuhlille. Nekkarin http://www.next-step.fi/ porukka oli lähdössä viettämään sinne työporukan kesken vapaailtaa ja ihan ymmärrettävästi kaikki halusivat vähän punkkua maistella. Minäpä suostuin, vaikka olinkin ihan järkyttävän väsynyt. Mulla on siis muutama kaveri tässä kyseisessä baarissa töissä.

Lämmin päivä, enkä sitten sen kummemmin pukeutunutkaan. Perillä pilvet tyssäs auringon eteen ja tuuli tempaisi vähän vauhtia. Kylmä. Allergia. Puuh. No hetken kuluttua aurinko alkoikin paistaa, väsymys lähti pois ja Kaija Koo piti upean keikan. Hyvä Kaija! Mieli lämpimänä ja punaviinistä onnellisena olevia ihmisiä ympärillä.

Täällä oli mun mielestä vaan todella sotkuista. Vaikka taitaapa sitä aina festareilla olla. Maa oli täynnä muovimukeja ja niitä sai aina väistellä tai potkia tieltään. Rikkinäisiä laseja ja muutama liian humalainen ihminen, muuten meno oli aivan loistava. Vessatkin oli ihmeen hyvin järjestetty pihalle. Tänne aion kyllä ensivuonna mennä, josko sieltä löytyis muutama lemppariartistikin. Täältä http://www.kuopiowinefestival.com/ voi vähän tsekkailla tästä tapahtumasta enemmän!