Aurinkoa siemaillen

LAUANTAI, 29. KESÄKUUTA 2013

Sateen perään Jäppilään

Kamera kainaloon ja ystävä toiseen, auton kyytiin ja nokka kohti Jäppilän uimarantaa. Varkaudessa paistoi aurinko, mutta sadepisarat alkoi ikävästi ripottelemaan Jäppilään ajaessa. Isoin tarkoitus oli nyt alustavasti käydä katsomassa minkälainen paikka täällä oli kyseessä ja samalla ottaa mun ystävän valmistujaiskuvat, jotka ovat olleet jo kuukauden ajan vähän myöhässä. No nyt on nekin hoidettu! Oon viimeksi käynyt täällä 3-4 vuotta sitten, enkä muistanut oikeastaan mitään mitä rannalta löytyy, paitsi tietenkin hyppytornit! Nyt siellä oli tenniskentät ja mahdollisuus päästä pelaamaan myös beachia.

Mä pidin paikasta ihan hirveästi ja aion tänne kyllä ensi viikolla kirmata, kunhan kuuma päivä yllättää! Eväät ja musiikki mukaan, ja jos vielä muutaman hullun kaverin sais mukaan niin sehän olis tosi jees! Mikäli ens viikko on muutenkin lämmin, niin aion ehkäpä tsekata Savon uimarantoja ja muita viilentymismahdollisuuksia. Muutama hyvä idea onkin jo mielessä, täytyy painaa vaan kaasua ja kurvata paikalle testailemaan missä on parhaat rannat :)