FAFA'S

KESKIVIIKKO, 26. KESÄKUUTA 2013

Kuumaa, kuumaa ja kuumaa. Plus kolmekymmentä ja yhdeksän, vähimmillään 24 ja silloinkin yömyöhä. Ei haittaa, en valita. On vaan hemmetin kuuma ja tekis mieli lillua järvessä. Pääsin tulemaan Helsingistä kotikoloseen takaisin pitkän ja tuskaisen kuuman automatkan päätteeksi. Autossa tosiaan ilmastointi on rikki, joten ei ihan viileimmät oltavat siellä ole. Kotiin päästyä kavereita moikkaamaan pitkästä aikaa ja sen jälkeen nukkumaan yöunille. Seuraavana päivänä auton kyytiin kavereiden matkaseuraksi hakemaan autoa Savonlinnasta. Voin sanoa, että tämän kesän aikana on tullut ajettua muutamia satoja kilometrejä ja lisää piisaa. Äsken vietiin auto Kuopioon ja ajeltiin takaisin Varkauteen. Onneksi ei ole tarvinnut kuitenkaan parin päivän aikana kummemmin autolla ajella. Kiva istua pelkääjänpaikalla ja torkahdella ilmastoinnin eteen. Univelkoja vielä varastossa on, mutta tämän viikkoo kun saisi levähdeltyä hiukan niin maanantaina suuntaan taas Savon matkakohteisiin hyvinkin pirteänä :)

Lähdin ajelemaan Helsingistä Savoon muistaakseni iltapäivän tienoilla, en ollut vielä kerennyt syömään ja ajattelin, että joku paikka pitäisi löytää. Mulle ykköspaikaksi on Helsingin ruokapaikoista noussut FAFA's! Täältä saa vegeruokaa ja tietenkin hyvää sellaista. Helsingissä taitaa FAFA's ravintoloita parisen kappaletta, Iso Roobertinkadulla ja toinen Kalliossa. Kolmatta taidetaan availlaan pian Kamppiin.

Ensimmäistä kertaa tässä kyseisessä paikassa kävin syömässä muutaman kaverin kanssa. Baari-illan jälkeen kheh kheh. Tätä melkein suosittelen enemmän kuin perus pizzeriaan menoa. Tai en melkein, vaan suosittelen! Aamullakaan ei tarvitse morkkistella sitä kun tuli ahmittua pikaruokalassa kymppitonnikalorit.

Täältä http://fafas.fi/ pääsee tutustumaan ruokalistoihin ja kaikkeen muuhun mukavaan. Taas yksi paikka mitä lämpimästä suosittelen!