Regatta kahvila ihana

TORSTAI, 20. KESÄKUUTA 2013

Hmm. Cafe Regatta. Jos Helsingissä asuisin, niin luultavasti täällä monia kesäpäiviä viettäisin. Paikka sijaitsee Töölössä merikannontie kympissä ihan kuulkaas meren äärellä. Itse sanoisin paikkaa kodikkaaksi ja hiukan mökkimäiseksi. Pihalla voi nauttia merituulesta, katsastella söpöjä sorsanpoikasia uiskentelemassa, paistaa makkaraa nuotiolla, nauttia kahvista ja mikäs tässä kahvilassa onkin täysin erilaista kuin muualla; kahvin santsauksesta sinulle maksetaan 5 senttiä per kuppi. Jos siis kahvituttaa eikä rahojaan halua hävittää, voi tänne mennä muutamankymmentä kuppia kahvia juomaan, jolloin rahat säästyvät.

Kassalla seisoskeli myyjä, jonka nyt tähän mennessä pistän kärkiykköseksi asiakaspalveluhenkisyyden suhteen. Meinasin kassalla kysyä, että tunnetaanko myyjän kanssa jostain vai ollaanko ennen muuten vaan jossain törmätty. Voin sanoa, että oli sen verran sosiaalinen, mukava ja rempseä kahvilatyttö tiskin takana, ettei heti toista löydy! Ihanaa palvelua Helsinki! Itselle iloinen ja rento asiakaspalvelu merkitsee eniten vierailemissani paikoissa, ehdottomasti!

Pihalta löytyy paljon yksityiskohtia; puusta roikkuu puinen keinu ja tarjottimista tehtyjä kylttejä, jotta ihmiset tietävät olevansa tervetulleita uudelleen, kylttejä minne palauttaa astiat ja tietenkin "see you next time". Puuhun oli kiinnitetty kymmenkunta lintupönttöä ja punainen mökki (itse kahvila) kökötti terassin takana, linnut katolla auringosta nautiskellen ja kaveriporukka nuotiolla ruokaa paistaen. Täällä on juhannusmeiningitkin jos joku Helsinkiin on juhannukseks jäänyt! Siellä taitaa vierailla jopa itse joulupukki :)

Luulenpa, että tämä paikka on aikalailla kaupunkilaiselle tehty. Täällä voi unohtaa kiireen ja olla vaan.