Freestyletiistai

TORSTAI, 20. KESÄKUUTA 2013

Räpistä drinkkilippu

En kummemmin Kuopion menoja tunne, mutta kävinpä testaamassa Henry's Pubin Freestyle illan. Täällä meininkinä on siis se, että immeiset heittävät freestylea. Eilen menossa mukana oli myös räpin SM:n voittanut Gettomasa. Paikan päällä kaikille uskaliaille annetaan rohkeudesta drinkkilippu. Eli kaikki innokkaat voivat mennä lavalle näyttämään omat riiminsä. Oli kivaa nähdä, että tytötkin uskaltautuivat mukaan!

Freestyletiistai on Kuopion Henry's Pubissa kerran kuukauteen, aina tiistaisin. Fiilis täällä oli kyllä tosi mukava! Välillä freestylet menivät vähän huumorin toiselle puolen, mutta eipä se menoa haitannut. Nauraa siellä kuitenkin sai :) Eikä selväpäisenä tätä kannata väliin jättää, mikäli mahdollisuus tänne on tiistai-iltana eksyä. Väsymys silti voi verottaa hiukan menosta, mutta alkuillastakin meno siellä on varmasti muikea.

Nilla reissubloggaaja oli niin reippaana, että kavereita tässä tapahtumassa pääsi kuskaamaan ja heti pilkun jälkeen suuntana oli Helsinki. Terveellinen elämä, uneton vuorokausi mutta iltainen pinaattikeitto mielen pelasti. Nyt majailen Helsingissä ja tänään pääsinkin maistamaan ehdottomasti parasta pitsaa, mitä elämäni aikana vastaan on tullut. Siitä lisää myöhemmin!