Sataman rannalla

TIISTAI, 18. KESÄKUUTA 2013

Päivä starttasi käyntiin auton starttauksella. Nokka kohti Kotkaa hakemaan muutamaa purjehtijaa takaisin Savoon. Tässä oli hyvä tilaisuus nähdä hiukan Kotkaa kaupunkina. Viime kerrasta on jo monet vuodet, joten mikseipä tännekin nyt voisi eksyä. Menomatkan ajan satoi vettä kaatamalla, mutta itse sain ummistettua silmät ja nukuttua kivan makoisat unet samalla kun kaveri ajoi luultavasti hampaat irvessä merta kohti.

Perillä Kotkassa ja vettä vieläkin satoi. Kaupunkiin tutustuttiin hieman ympäri ajelemalla. Kaupungilla oli hiljaista, sade oli ajanut ihmiset sisään. Harmi. Pienen kruisailun jälkeen suunnattiin satamaan, jolloin aurinko alkoikin jo paistamaan ja sade lakkasi. Purjevene, purjevene, purjevene. Niitähän nyt oli ihan kauheasti. Isoja ja pieniä.

Päätettiin käydä kävelemässä sataman rannassa. Rakennukset oli tosi hienoja ja taas tuli fiilis, että oon asunut koko elämäni kivenkolossa. Vai olenko mä matkustellut Suomen sisällä vaan liian vähän? No mutta pääosassahan tässä olivat noi veneet, niitä riitti ja ihailla sai. Muistan että nuorempana sanoin itselle Kotkassa ollessa, että kun ikä koittaa niin tänne mä muutan asumaan. Sen verran hieno kesäkaupunki tämäkin.

Nämä on nyt vuan pikaiset kuulumiset. Mä lähden nyt suuntaamaan Kuopioon päin ja kirjoitan tänne myöhemmin siitä mitä Kuopion tiistaiyössä voi tehdä! Huomen aamulla onkin sitten suuntana Helsinki, joten venytellään nyt vähän näitä Savon alueita etelään päin. Mitäs sieltä löytyy?