Muik muik muikku!

LAUANTAI, 15. KESÄKUUTA 2013

Tättärää

Kesäinen Varkaus. Hiljaisten ja ujojen ihmisten ja järvien kaupunki. Ennen täällä ei juurikaan ollut mitään, mutta pienen tutkiskelun jälkeen täältähän löytyy vaikka vallan mitä. Kahviloita on ilmestynyt tähän pieneen kaupunkiin viime aikoina ripeään tahtiin. Omasta mielestä silti sisustukseen ja kahviloiden yleisolemukseen voisi panostaa vähän enemmän. Hoi hei Varkauden kahvilayrittäjät! Eipä täällä juurikaan ole kahviloita minne on mukava mennä istuskelemaan ja jutustelemaan kavereiden kanssa. Kolkkoja ja tylsiä paikkoja missä käydään kahvit viidessä minuutissa juomassa ja sitten siirrytään kaupungille.

Täältä löytyy kuitenkin terassikahviloita huh heijaa onneksi. Vaikkapa kelit ei ihan aurinkoisimmat ole niin voi pihalla silti istuskella, mikäli kahvilan yhteydessä semmoinen on. Tänään kävin kanavan kahvilassa, jossa pääsin maistamaan kyseisen paikan erikoisuutta Muikkuvohvelia. Varkaudessa on tällä hetkellä siis pyörimässä vohvelikilpailu, johon useita kahviloita on osallistunut. Asiakkaat paikkoja kierrellen äänestävät parhaan vohvelipaikan.

Veneilijät voivat pysähtyä tähän paikkaan hengähtämään ja myöhemmin kesällä heinäkuun tienoilla paikka saa hiukan uutta ilmettä. Tänne tullaan järjestämään paljon erilaista tapahtumaa. Livemusiikkia, museoautojen ja puuveneiden kokoontumisajoja, lavatansseja ja muuta mukavaa :) Vanhaan kanavaan ollaan myös kaavailemassa hullulta kuulostavaa, mutta järjettömän hienolla idealla suunniteltua juttua. Siitä toivottavasti lisää myöhemmin!

 

Ps. Bongatkaa kuvista Nillan muikea hymy. Hah hah.