Auringon ja pilvien alla

MAANANTAI, 10. KESÄKUUTA 2013

Punkaharjuilemassa

Ihanaa saada aurinkoisille päiville vähän vastapainoa näin ukkosen muodossa. Oon aina pitänyt myrskyistä kun hullu puurosta. Pienenä useinkin yöllä menin autokatokseen istumaan ja tuijottamaan salamoita peitto ympärilläni. Nää ilmat on ihan mahtavia!! Nyt ei vaan netti meinannut toimia, joten blogin kirjoitusaika meni parkkipaikalla istuessa ja taivasta tuijotellessa.

Olen myös miettinyt minne suuntaan juhannuksena. Kaikki ovat luultavammin ystäväpiiristä menossa Tahkolle, joten itsellä on suunnitelmat ihan auki! Mietinnässä olis meidän oman mökin lähettyvillä oleva paikka, jossa muutamasti on tullut juhannusta vietettyä. Veneily ja kokko on kuitenkin ehdottomia juttuja, muuten ei juhannus ole juhannus.

Noh mutta missäpä sitä yövyttiin kun eilen kesämaahan pääsi leikkimään? -Punkaharjun Lomakeskuksessa! Siellähän on ennenkin tullut oleiltua, mutta nyt paikka näyttikin ihan eri paikalta kun silloin vuosia sitten. Paikkaa on uudistettu ja ihan leirintäalueen keskukseen rakennettu upea luhtitalo, jossa huoneistot oli kyllä toodella hienoja ja kodikkaita. Rakennus haisi (tuoksui!!) uudelta, maalatulta ja tosiaan vasta rakennetulta. Muutamasti jäinkin nuuhkimaan käytävää hah.

Itse pääsin yöpymään kahden hengen saunalliseen huoneeseen, isolla parvekkeella. Saunaan oli tarkoita mennä, mutta rankka ajelu päivittäin vie voimia ja sängyn pohjalta löysin itseni jo aikaisin. Ennen kuitenkin nukkumaan menoa kävin kuuntelemassa livemusiikkia, iloisia ihmisiä ja nauttimassa vähän Suomen vilpakasta illasta. Livemusiikki oli kyllä hyvä juttu ja ihmiset viihtyi, tai ainakin siltä näytti :)

Punkaharjun Lomakeskus on monipuolinen, ympärivuotinen lomapaikka Saimaan rannalla, Suomen kaunemmassa maisemassa. Upea Saimaan järviluonto tarjoaa poikkeuksellisen hyvät ulkoilumaastot kaikkina vuodenaikoina. Kesällä Punkaharjulla veneillään, melotaan ja pyöräillään, talvella hiihdetään, luistellaan ja lumikenkäillään.

Nyt on ainakin nukuttu viikon ajan hyvin ja huomenna on hyvä lähteä kotiuttamaan täältä Savosta siskon lapsia heidän uuteen kotiinsa Tampereelle. Joten tämä Savonbloggaaja siirtyy nyt kuuntelemaan savonmurteen sijasta jotain muuta murretta..:)