Intro

KESKIVIIKKO, 04. HELMIKUUTA 2015

Lyhyt esittely siitä kuka täällä kirjoittaa

Hei!

 

Noin viikko sitten sain tietää, että minut hyväksyttiin turisti-infon matkabloggaajaksi, siitä asti olen miettinyt mitä kirjoittaisin ensimmäiseen postaukseeni. Pitkään asiaa pohdittuani tulin siihen tulokseen, että paras tapa aloittaa, on esitellä itsensä.

 

Täällä kirjoittelee siis 23-vuotias nuori nainen nimeltään Mira.

Vuosi sitten tammikuussa aloin opiskella matkailualaa HAAGA-HELIA:ssa Porvoon campuksella, nyt minulla on siis toinen lukuvuosi alussa ja toivottavasti ei montaa enää jäljellä. Tällä hetkellä asuinpaikkani on Helsinki, jossa olen asunut viime kesästä (2014) saakka, mutta Helsinki ei tunnu minulle kodilta. Ennen Helsinkiin muuttoa asuin Lahdessa, jonne uskon palaavani ensi kesänä. Voisin kai sanoa, että olen vain käymässä Helsingissä.

Luonteeltani puolestaan olen iloinen, sosiaalinen ja päättäväinen. Elämään pyrin aina suhtautumaan myönteisellä asenteella ja pienellä uteliaisuudella. Jatkossa tulette varmasti tutustumaan minuun enemmän, siispä jätetään vielä jotain salaisuudeksikin.

 

Postauksissani tulen todennäköisesti esittelemään teille tapahtumia, ravintoloita ja paljon muuta, en halua luokitella itseäni mihinkään lokeroon vaan aion kirjoitella fiiliksen mukaan. Suurimmalta osalta kirjoitukseni tulevat sijoittumaan Lahden ja Helsingin lähiympäristöön, mutta toivon myös pystyväni esittelemään teille Suomea kokonaisuudessaan. Eniten odotan, että pääsen kirjoittamaan teille kesän tapahtumista ja menoista, mutta kirjoittaa aion myös ennen kesää. Pysykää mukana!

 

-Mira

 

 

Avainsanat :