Seal Team Six

SUNNUNTAI, 25. ELOKUUTA 2013

Veneretkellä vilvoittelemassa

Jos hitaimmat eivät vielä ole huomanneet, on Helsinki merenrantakaupunki. Meri tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia. Vesillä seilaa rahtilaivoja, risteilijöitä ja ruotsalaisten kaikuluotaimien mukaan neuvostovalmisteisia sukellusveneitä. Tänään noilla laineilla liplattelevat edellämainittujen lisäksi kolme karskia merikarhua, Suomen oma Navy Seal Team Six. Katsotaanpa kuvanauhalta tuliko kalaa, kellahtiko syöksyvene kaislikossa, ylsikö ankkuri pohjaan ja kelle tehtiin sisilialaiset saappaat sementistä.

Meren antimia

Puotilan venevarikolta on hyvä käydä valitsemassa retkelle sopiva vekotin

Kalaa tulee!

Seal Team Six Vuosaaren satamassa seikkailemassa

Ihan jepa!

Salainen fisujen jekutusmesta

YAAAAAAARRRRR!

Niin, tulikos sitä kalaa? Emme ehtineet edes yrittää, kun kaikki liikenevä keskittyminen meni tutkiessa miten mallastuotteet jäähtyvät merivedessä lillutellessa.