Sano muikku - neljäs näytös

TORSTAI, 22. ELOKUUTA 2013

Satunnaisia fotoja Stadin katukiveyksien varrelta

Kaupungissa sattuu ja tapahtuu aina. Kuvattavaa riittää monesti niin paljon, että paremmastakin kamerasta on filmi loppua kesken. Toisinaan myös fotoaparaatin optiikka on kovalla koetuksella, jos matkamies sattuu poseeraamaan lihakset pinkeinä filmille vangittavan kulttuurimaiseman edessä. Kuva tunnetusti kertoo tarinoita tuhansien sanojen edestä. Toisinaan taas filmille tallennettuja tilanteita on turha edes yrittää selittää - riippumatta siitä kyseleeko tapahtumien perään hämmästynyt virkavalta vai satunnainen seuralainen. Seuraavassa esitelläänkin reissubloggarin filmin, siis sen kameran, ylivalottunutta puolta.

Modernia fillarimuotia

Savannilla syömässä

Vad helvete!?

Vanhempien rakennuksien seinuksiltä välillä bongaa mielenkiintoisia yksityiskohtia

Hesarin Alko ja Pacifico kaikessa komeudessaan