WKND

LAUANTAI, 17. ELOKUUTA 2013

Weekend-festivaaleilla tanhuamassa

Edessä oli jälleen täysi viikonloppu tiivistä toimintaa festivaaleilla. Weekend-festivaalit olivat rantautuneet syrjäseuduilta Helsinkin Kyläsaareen ja juhlatelttoja oli pystytetty paikanpäälle pitkin viikkoa. Loppuunmyyty kansanjuhla oli kiinnittänyt tälläkin kertaa maailman parhaita nimiä elektronisen musiikin saralta. Väkeä oli pakkautunut hyvissä ajoin kekkereille ja kuten yleensäkin isommissa kemuissa, oli tälläkin kertaa hyvä varautua hitaisiin siirtymiin esiintymislavalta toiselle.

Tanssituokio laservalojen melskeessä

Pimeässä teltassa tapahtui kummia...

Calvin Harris, Armin Van Buuren, David Guetta ja loputon lista muita tekijämiehiä pitivät huolet siitä, ettei tanssittava loppunut kesken. Teltat tursusivat basson tahdissa pomppivia faneja ja laservalot valaisivat savusta täyttynyttä ilmaa, eikä bileteltassa edes valoista kesäyö päässyt sotkemaan valoshowta. Musiikin mukaansatempaavaa voimaa on vaikea välittää pelkin sanankääntein, joten kannattaakin pistää vinyylit pauhaamaan ja aistia kuvien kautta kesäyön tunnelmia Weekend-festivaaleilta. Ensi vuonna uudestaan, ehdottomasti!

Valojuhlaa keskellä kesäyötä

 

Weekend Festival

http://www.wknd.fi