Sisäistä vauhtihirmua etsimässä

PERJANTAI, 04. HEINÄKUUTA 2014

"Ai helskutti, nyt meni reunuksille!"

 

 
Syksyllä 2013 avattiin Tervon keskustassa Suomen uusin sisäkarting-halli, joka kantaa nimeä Jira Karting. Iivaristen perheen pyörittämä ajohalli on lyhyestä iästään huolimatta alkanut jo vakiinnuttaa paikkaansa lajiharrastajien keskuudessa ja tulevaisuus näyttää kirkkaalta. Vastavalmistuneet tilat ovat hyvä mahdollisuus viettää esimerkiksi työpaikan illanistujaisia, tykypäivää tai kaveriporukan polttareita.

Ajokeskuksen helmi on luonnollisesti 330 metriä pitkä asfalttirata, joka tarjoaa hurjapäisimmillekin kuskeille roppakaupalla haasteita. Hallilta löytyy jopa kaksitoista aikuiskoon autoa, sekä myös neljä menopeliä pikkuväelle. Onpa varikolla myös yksi kahden ajettava kilpuri.

JIRA Karting on oiva vaihtoehto erilaisia ajokilpailuita järjestettäessä. Jopa kolmellekymmenelle hengelle räätälöitävissä olevat kilpa-ajot sisältävät sekä harjoitukset, aika-ajon että finaalikilpailun. Ja tottahan toki, parhaat kuskit on aina palkittava!

Karting-hallilla on käytettävissä myös illanviettotarkoitukseen soveltuvat VIP- sekä saunatilat. Lisäksi alakerrassa on myös hallin kahvila, jossa varmistetaan janoisimpien kuskien nesteensaanti. Nälkäisimmille ajajille on tarjolla pientä suuhunpantavaa sämpylöistä lähtien.

JIRA Karting on täydellinen kohde kaikille niille, jotka kaipaavat päiväänsä pienen, tai miksei isommankin, adrenaliinipiikin. Jos olet aina tiennyt olevasi osa maailman nopeinta kansaa, käy haastamassa itsesi.

Kesä Kuopion kulmilla jatkuu jo heti huomenna, kun nokka käännetään kohti Sonkajärveä. Tiedätte kyllä, mistä tapahtumasta oikein on kyse…