Bingo!

TIISTAI, 24. KESÄKUUTA 2014

SiiPen toribingo pyörii läpi kesän

 

Joka tiistai toukokuun loppupuolelta asti on Siilinjärven torilla pelattu SiiPen toribingoa. Kolmen euron osallistumismaksua vastaan pelaajat saavat kolmen bingoruudukon lapun, josta parhaan tuurin omaavat pelaajat voittavat lahjakortteja sekä tuotepalkintoja. Jos voittoa ei jostain syystä napsahda, voi pettymyksen hukuttaa vaikka viereisessä kojussa isoon annokseen jäätelöä. Bingopisteen on tarkoitus olla torilla aina heinäkuun loppuun asti, joten käykää ihmeessä kokeilemassa onneanne ollessanne maisemissa.

Tänään paikalla oli bingokansaa noin neljänkymmenen silmäparin verran. Näkyipä joukossa vanhoja tuttujakin, joista en ole kuullut mitään useampaan vuoteen. SiiPen toribingo toimii siis hyvin myös kohtaamispaikkana.

Omalla kohdallani ei ollut tänään onni myötä, tosin hauskaa oli senkin edestä. Näillä näkymin tämänpäiväinen oli omalta osaltani sekä ensimmäinen että viimeinen toribingo tänä kesänä, tosin ainahan sitä sopii toivoa osuvansa vaikka vahingossa oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Lisätunnelmia tapahtumasta löytyy yllänäkyvästä videosta.