Juhannusjuoksentelua

PERJANTAI, 20. KESÄKUUTA 2014

"Isi hei, kato, tolla pojalla on kamera!"

 

 

Juhannuksena monet suuntaavat perinteisesti mökeille saunomaan, laavuille paistamaan makkaraa tai muuten vain lepäilevät... vaan minäpä lähdin juoksemaan, hiphei!

Runnin juhannusjuoksut on hyvin lyhyellä varoitusajalla kasattu tapahtuma Runnin kylpylän lähiympäristössä. Noin 70 osallistujan haaliminen on siten erittäin hyvä suoritus ja tulevasta juhannusjuoksuperinteestä puhuttiin päivän aikana monet kerrat. Lisäksi perheen nuoremmille oli tarjolla parikin erilaista lyhytmatkaa.

Loppuaikani matkalla oli ilmeisesti reilut 39 minuuttia mikäli kuulin sen nauhalta oikein. Tavoitteena oli juosta reitti noin 35 minuuttiin, joten sen suurempia riemunkiljahduksia ei miehestä tällä hetkellä irtoa... mutta onpahan yksi hyvä syy lisää tulla ensi vuonna uudelleen!

Ensi juhannuksen kalenteria suunnittelevia kehotan ehdottomasti kaartamaan Runnin juhannusjuoksuille. Puitteet juoksutapahtumalle ovat hyvät, mutta juoksijoita olisi hieno nähdä vuosi vuodelta enemmän ja enemmän. Lenkkarit messiin ja mars matkaan, toivottavasti törmäämme ensi vuonna Runnilla!

Tapahtuman tilastot löytyvät osoitteesta http://kiuruvedenurheilijat.sporttisaitti.com/?x103997=215710. Jostain kumman syystä meikäläisen kohdalle on pamautettu lähes kymmenen minuuttia todellisuutta parempi aika, vaikka eihän se näinkään kovin hullulta olisi näyttänyt... :)