Aivodiscoa Kuopion torilla

MAANANTAI, 16. KESÄKUUTA 2014

"Koskaan ei voi tanssia väärin"

 

 

Kuopion torilla laitettiin jalalla koreasti, kun Aira Samulin ja kumppanit auttoivat kuopiolaisia löytämään sisäisen parkettien partaveitsensä. Tanssin ohella discokansaa valistettiin myös sillä, miksi ja miten omia aivojaan kannattaa huoltaa. Yhteistyössä Suomen Aivosäätiön kanssa järjestetty tapahtuma toden totta puhdisti mieltä ja karkoitti stressiä, jota Samulin tapahtuman aikana kuvaili myös sanoilla "aivojen myrkky".

Tanssitunnelmaa kuopiolaisilta ei toden totta sateesta huolimatta puuttunut, vaan musiikin armoille antautui yksi jos toinenkin. Ajoittain näyttikin siltä, että valtaosa tapahtumaa seuranneista jammaili muiden mukanaan, toiset hieman laajemmilla ja toiset hieman pienemmillä liikkeillä, kukin tyylillään.

Kuopio tanssii ja soi -festivaali jatkuu vielä kahden päivän ajan. Mikäli keli vain suosii, kannattaa esimerkiksi huomenna tehdä retki torille, jossa samalla lavalla nousevat muun muassa kuopiolainen nuorisokuoro Beat sekä sirkustaiteilijat Netta Lepistö ja Maarit Utriainen.

Kesä Kuopion kulmilla jatkuukin näillä näkymin jo heti huomenna, kun askel käy Sorsasalon raviradalle. Lisää tavaraa tulossa blogiin siis silloin!