Konstan keinoin kuumaan kesään

PERJANTAI, 06. KESÄKUUTA 2014

Kuka, missä ja milloin?

Heissulivei sinne päätelaitteen toiselle puolelle! Tätä tekstiä naputtelee Konsta, vastikään ylioppilaaksi valmistunut kuopiolaisturbo. Rakastan kitaran soittamista, ihmisten kanssa turinointia, uusia kokemuksia, sekä elämää täynnä vauhtia. Ja teetä. Sitä rakastan erittäin paljon.

Tänä kesänä toimin Kuopion alueella Turisti-Infon reissubloggarina. Kiertelen ristiin rastiin ympäri Kuopiota ja sen lähialueita tavoitteenani tutustua kesän kuumimpiin kohteisiin sekä menevimpiin mestoihin. Luvassa on tuttuun ja turvalliseen tapaan bloggaamista niin teksti- kuin kuvamuotoisesti, mutta mahdollisuuksien mukaan pyrin tuottamaan myös säännöllisesti videomateriaalia. Ja niinhän se menee: jos yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin yksi video kertoo enemmän kuin Helsingin keskuskirjasto.

Luonteeltani olen ehdottomasti kesäihminen. Talvisin Suomessa on pimeää kuin kieron mielessä mutta kesäisin aurinko paistaa kellon ympäri hävittäen suomalaisista melankolisen olemuksen. Kuopio ja sen naapurikunnat ovat täynnä kokemuksia ja tapahtumia, jotka vain odottavat löytäjäänsä. Lisäksi se on täynnä ihmisiä ja tarinoita, jotka tarvitsevat kertojan.

Alustavasti suunnitelmanani on aloittaa kierrokseni Jukolan viestistä ensi lauantaina. Vaikka kesän reitti tässä vaiheessa siitä eteenpäin on kaikkea muuta kuin lukkoon lyöty, on yksi asia kuitenkin varma – vauhdilta ja vaarallisilta tilanteilta ei voida välttyä. Minne ikinä tie viekään, toivon siellä olevan sekä iloisia ilmeitä että hyvä boogie – ja ehdottomasti myös sinä! Halataan kun tavataan,

Konsta


Ps: Hyviä kesäkohteita ei koskaan ole liikaa vaan ehdotuksia otetaan vastaan osoitteeseen reissubloggaaja@turisti-info.fi enemmän kuin mielellään. Viestin otsikon alkuun kannattaa laittaa merkintä ”Konsta Hotti”, jolloin se välittyy satavarmasti minulle eikä kollegoilleni toisella puolella Suomea.