Kukkaisviikot ja Gelateria Italiana

KESKIVIIKKO, 31. HEINÄKUUTA 2013

Kesän herkku parhaimmillaan

Eilisen ajelun ja turistikierroksen jälkeen aattelin, että tänään on hyvä päivä ottaa iisisti omassa kotikaupungissa. Tampereella on meneillään  kukkaisviikot, jotka järjestetään jo kolmattakymmenettä kertaa. Sovin kaverin kanssa treffit keskustorille, tarkoituksena oli vähän ihmetellä tapahtumatunnelmia. Luulis, että tähän aikaan kesästä ihmisiä ei oo enää niin paljon liikkeellä, kun lomat alkaa olla jo ohi, mutta mitä vielä! Tapahtuma vetää väkeä ja tori oli tupaten täynnä porukkaa! Esiintymislavalta kuului Pikku Myyn kantava ääni, ja pari muumiakin oli siellä vetämässä showta :) No ei me kuitenkaan sitte rynnätty eturiviin, eikä jaksettu laiskuuttamme jonottaa edes maailmanpyörään siinä väenpaljoudessa. Molemmat ollaan taidettu  kyllä käydä siinä jo aiempana vuonna... Kukkaisviikolla on valtavasti ilmaista ohjelmaa, kantsii käydä kattomassa täältä: www.kukkaisviikot.fi

Sen sijaan suunnattiin Tampereen ehkä parhaaseen, jäätelöpaikkaan, Gelateria Italianaan Finlaysonille. Siellä on isot valikoimat italialaista jäätelöä ja Tampereen jäätelötehtaan jäätelöitä. Herkullinen vohvelin tuoksu kantautuu sieraimiin aina kun siitä kulkee ohi... En ollut käynyt paikan päällä vuosiin, mutta edelleen se on juuri niin hyvä kuin ennenkin. Söin yhden pallon marjasorbettijäätelöä ja yhden suklaakahvijäätelöä. Tais olla kesän parhaat jätskit. Suosittelen kaikille herkkusuille :)