Onnellinen blogisti

SUNNUNTAI, 28. HEINÄKUUTA 2013

Rantakiertueen Vaasan etappi :)

Huh, Vaasan keikka tehty ja kotona ollaan taas. Täytyy sanoo että oli aivan huippu viikonloppu! Ohjelmassa ei edes ollu mitään kovin suurta ja ihmeellistä, kunhan nautin kavereiden seurasta, hellekeleistä, Vaasan kaupungista ja grillaamisesta. Kesähommia parhaimmillaan :)

Aurinkoo ei pystyny kunnolla ottamaan pihaolosuhteissa, keli oli niin paahtavan kuuma. Tuskasuutta vähän helpotti se, että mut kasteltiin puutarhaletkulla :D Päätettiin sitten suunnata porukalla rantaan viilentyyn. Mentiin Ahvensaaren uimarannalle, joka oli hiekkaranta meren ääressä. Ajateltiin, että merivesi ei välttämättä ois kovin lämmintä, mutta mitä vielä! Lämpimimmät vedet missä oon tänä kesänä uinu :) Aurinko paahto pilvettömältä taivaalta ja fiilis oli täydellinen kun pääsi mereen, ah. Siellä oli jonkin verran porukkaa, mutta meille löyty kyllä tilaa.

Ahvensaaren ranta

Räjähtäny ja onnellinen blogisti

Santavarpaat

Nyt sitte rannan plussat:

  • pitkälle matala, käy hyvin lapsiperheille (niitä siellä olikin paljon)
  • Lämmin vesi
  • Keinuja lapsille, pukuhuone
  • Ihan nätti paikka

Ja miinukset:

  • Rannan pohja aluksi kivikkoinen, välissä ok-hiekkapohja, mutta syvemmällä mutaa
  • Kersat heitteli hiekkaa järvessä ja meinasin jäädä niiden sotatantereen keskelle :D
  • Ei tainnu olla vessaa siellä... Ei myöskään mitään kioskia eikä muuta.
  • Ei nurtsialuetta missään, ja hiekkaa taas tietysti tavarat täynnä

Ennen kotiin lähtöö käytiin vielä täyttämässä masut Vaasan Pancho Villassa. Tuttu ja turvallinen ratkasu, oma kotini kun on vajaan kilsan päässä kaikkien aikojen ekasta Panchosta ;) Ja Vaasassakin homma toimi just niinkun pitää. Ruuat tuli nopeesti ja päästiin siitä sitte täysin vatsoin kotimatkalle. Autossa fiilistelin kesäiltaa, usvasia peltoja ja auringonlaskua. Hyvä viikonloppu, ihana Suomen kesä!