Terveisiä Vaasasta!

LAUANTAI, 27. HEINÄKUUTA 2013

Tutkimusmatkat rannikolle jatkuu

Moro! Mää oon taas eksyny tänne meren tuntumaan. Eilen lähettiin kavereiden kanssa tekeen pientä tutkimusmatkaa Vaasaan. Tampereelta ajeltiin reilut kolme tuntia (helteessä, ilmastoimattomassa autossa, mutta eisevväliä.. Ikkunat auki ja baanalle vaan :D) Siinä vaiheessa huomas olevansa Pohjanmaalla kun ympärillä oli vaan aakeeta laakeeta, peltoo toisensa perään.

 

Matkalla pysähdyttiin kivassa taukopaikassa järven rannalla Saarijärvellä! Rafla, terassi, uimapaikka, kaikki löytyy.

Eilisiltana käytiin vähän tutustumassa paikalliseen yöelämään. Testissä oli yökerho nimeltä Sky. Nimestä voi jo päätellä että korkeella oltiin, Sky sijaitsee Vaasan keskustassa, yhdeksännessä kerroksessa. Sieltä pysty vähän hahmottaan Vaasan keskustaa. Hyvät näkymät, ja punertavat pilvet taivaanrannassa näytti komeilta! Otin kännykällä kuviakin, mutta eihän siellä yön pimeydessä niistä kuvista sitte oikein mitään tullu. Mutta terassi on todennäkösesti varmaan hienoimpia koko Vaasassa. Illan viiletessä viltin alla oli hyvä olla ja siemailla sangriaa (pisteet siitä, oli hyvää) :)

Aakeeta laakeeta

Tänään aamupäivällä alko taas aurinko porottaa, ja suunnattiin keskustan kautta  meren rantaan. Keskustassa poikettiin pienessä liikkeessä nimeltä IN-sisustus. Siellä oli vaikka mitä. Hyviä lahjaideoita ja kaikenlaista kivaa sisustuskamaa. Jos et pääse paikan päälle käymään niin kannattaa vilkaista niiden nettikauppaa, semmonenkin löytyy.

Matkalla jäätelökioskille paikallinen oppaani esitteli mulle parit kivat terassit merenrannalla, Strampenin ja ravintolalaiva Faroksen. ei poikettu tällä kertaa, mutta ne näyttivät kivoilta paikoilta ruokailla tai istua iltaa. Sitten vedettiin jäätelöt nassuun ja tultiin aurinkoon pötköttään. Ei hullumpi päivä ollenkaan!