Yyterin dyyneillä

KESKIVIIKKO, 24. HEINÄKUUTA 2013

Rantatourneen voittajasuosikki nro 1...

Tää viikkohan menee ihan rannikkokaupungeissa reissaamiseen! Tällä kertaa pyärähdin Porissa. Tapparan naisia kun ollaan niin kyä toi Ässien SM-kulta edelleen vähä kaihertaa, mutta aattelin, että ehkä se on ny hyvä aika unohtaa noi viime kevään kähinät ja uskaltautua Poriin ihan hyvällä mielellä ;)

Reissu oli pikanen, mutta ehdin kuitenki poikkeen Yyterissä. Aluks oli ihan muut suunnitelmat, mutta kun aurinko paistaa räkittää täydellä voimalla niin eihän sillon voi muuta ku mennä rannalle. Ja tässä on kyllä (vähän tyngäksi jääneen..) rantatourneen aika vahva voittajaehdokas! Tommonen Suomen riviera, suorastaan epäreilun ihana.



Aurinkopäivänä siä on hirveesti ihmisiä, mutta niin on sitten lääniäkin, eli kaikki mahtuu varmasti. Merivesi on tietysti vähän kylmempää kun jossain pienemmässä lammikossa. Palveluista jos lähdetään puhuun niin kaikellaista löytyy: ravintoloita, kioskeja, kylpylä, camping-alue, mökkivuokrausta... Ranta on pitkälle matala, joten pikkumukelotkaan ei mee ihan heti uppeluksiin. Itte en tiedä kuinka monen penskan kanssa tonne uskaltais lähtee. Menis vaan oma mielenterveys kun koko ajan sais huolehtia, että eihän nassikat vaan katoo valtavan alueen ihmispaljouteen :D Merituuli viilensi hellepäivänä sopivasti. Hiekkaa löytyy kyllä tavaroiden seasta varmaan viä viikonki päästä... Mutta ah, ihana paikka! Sinne vaan kaikki rantaihmiset.

Tuolta voi tsekkailla lisää alueen rannoista ja muista jutuista: http://www.yyteri.fi/.