Reggaeta ja makkaraa

TIISTAI, 16. HEINÄKUUTA 2013

Kesäiltameininkejä Jack The Roosterissa

Eilen illalla meinattiin, että terassille tekis mieli. Polkastiin keskustaan ja käytiin kokeileen paikallisen rokkibaarin Jack The Roosterin maanantaimeininkejä. Siä viätetään kesäset maanantai-illat teemalla reggaeta ja makkaraa, eli reggae soi, porsas tirisee ja makkaraa saa popsia ilmaseks. Kuudesta eteenpäin on grilli tulilla.

Ja meiningit oli mukavat. Kylmästä kesäilmasta huolimatta (kookas) terassi oli aika hyvin täynnä. Hetki katteltiin koskelle ja paleltiin, kunnes taktikoitiin uudet istumapaikat jotka oli lähempänä lämpölamppuja. Olutta tankkasimme, ja allekirjoittaneelle meni yks savupekonimakkara. Jossain kohtaa suunnattiin sisätiloihin, kun Suomen kesä ei jaksanu enää tarpeeks lämmittää.

Jos ei makkaraa tee mieli niin listalta löytyy burgereita, grillisafkaa ja montaa muutakin sorttia. Ja Death Burger onki ihan oma lukunsa, sen ku käy vetäseen niin sitten on jo kohtuu rautanen tyyppi. Astetta tulisempi hamppari siis, kaikille itsesuojeluvaistottomille chilifriikeille suunnattu. Jos onnistuu syömään annoksen kokonaan niin saa nimensä Death Burger Hall Of Fameen, teepaidan, mainetta ja kunniaa... Ja aika jäätävän olotilan kans. Yks tuttu sai sen syötyä, selvisi peräti Koskipuistoon asti oksentamatta :D

Nojoo, siä me istuttiin, ihmeteltiin ihmisiä ja juteltiin jotain hirveen tärkeitä juttuja tietenkin :) Oli kiva käydä tuulettaan päätä ja nähdä ihmisiä. Ei ihan joka paikassa oo maanantai-iltana noin hyvä meno.