Jääfrappee ja lauluhommia

MAANANTAI, 15. HEINÄKUUTA 2013

testissä uusi kahvila

Tänään kävin extempore-kahveilla kaverin kanssa. Olin uteliaisuudella kattellu, että mitä kumman kuppilaa Hämeenkadulle ollaan remppaamassa ja nyt kun paikka oli avattu niin päädyttiin sitte sinne. Kahvila oli Kulma Konditoria, sijaitsee Hämeenkadulla lähellä Koskipuistoo. Kävi ilmi että näitä "samammerkkisiä" kahviloita on muuallakin, mutta mikäpä siinä. Paikasta kun ei kuitenkaan jääny mikään ikävä ketjulafkan maku.  Tyyyli oli siisti ja palvelu pelas (vaikka kassalla palloiltiinkin että kuka maksaa, maksetaanko yhdessä, mitä tapahtuu...). Tiskillä näky olevan ilmotus että yllättävän suuresta suosiosta johtuen tarttisivat vielä lisätyövoimaa. Eli jos joku ravintolaihminen on työpaikkaa vailla niin vinks vinks ;)

Ihan tän tyylistä paikkaa ei mun mielestä Tampereella tällä hetkellä oikeen oo, tai ei ainakaan heti tuu mieleen. Eli ihan tervetullutta meininkiä! Tarjolla on ruokaa, kahvia, makeeta ja alkoholia. Ite voisin helposti kuvitella tapaavani tuolla jonkun kaverin alkuillan drinksuttelujen (harvinaisen typerä sana mutta menköön..) merkeissä. Ruokalistakin vaikutti hyvältä, oli salaatteja, leipiä, quesadilloja, wokkia.... Lopussa täyty  käydä ihan tiskillä kehaseen, että hyvä hyvä ja taidanpa tulla uudestaankin. Aina kantsii kehua kun on syytä!

Tehtiin viä pikku pyörähdys keskustassa. Laikun lavalla oli joku maksuton yhteislaulutapahtuma meneillään. Siä soi joku Aavan meren tuolla puolen tai Satulinna tai vastaava.. Ennymmuista enää että mikä, mutta samaa settiä kuiteski. Ei jääty luritteleen, mutta kiva nähä että tommostakin on tarjolla niille, jotka enempi on kiinnostuneita. Siellä on kaikkee muutaki ilmaisohjelmaa, tanssinopetusta, musiikkia, yms. Googlesta löytynee!