Uusia vaatteita ja naurunkyyneleitä

TORSTAI, 11. HEINÄKUUTA 2013

Shoppailua, hemmottelua ja naurujoogaa akselilla Lempäälä-Valkeakoski

Suuntasin aamupäivällä Lempäälään liikekeskus Ideaparkiin, jossa on meneillään Suomen suurin ale. Onneks isoimmat aleruuhkat oli takanapäin, ja sain rauhassa shoppailla. Ja aijjai se oli kivaa nyt kun siihen oli varannut aikaa!

Ideapark on niin hervottoman kokoinen että siä kun pari kertaa tallustaa rakennuksen päästä päähän niin sehän käy jo urheilusta. Saman katon alle mahtuukin si kyllä vaikka mitä: Pohjois-Euroopan suurin sisähuvipuisto Funpark, kuntosali, huonekaluliikkeitä, Prisma, ja tiätysti ravintolat, kahvilat, käsityö-taide-sisustus-/vaate-/kenkäkaupat jne....Liikkeitä on liki 200.Tän päivän jälkeen ei tarvi taas vähään aikaan lähtee shoppaileen..:D Mukaan tarttu vaatteita ja kenkiä. Mum miälestä joka likka tarttee kahdet klassiset korkonkengät: mustat ja punaset!Tänään löysin molemmat ;)

Sovituskopeissa ravaaminen on pidemmän päälle rasittavaa. Siksi shoppailun välissä olikin ihana pistäytyä jalkahoitoon Lagoon Fish Foot Spa:han. Hoitajina toimi kymmenet pienet tohtorikalat :) Homma  toimii siis niin, että jalat lasketaan akvaarioon, jossa kalat näykkivät kuolleen ihosolukon irti. Kaloilla on imukuppimaiset hampaattomat suut, joten hoito ei satu. Sen sijaan se kyllä alkuun kutittaa hirmusesti! Naureskelin ääneen ekat minuutit, kunnes totuin ja pystyin pikkuhiljaa rentoutumaan. Ulkomailla näitä tapaa enemmänkin, Suomessa hoitoa saa vielä melko harvoista paikoista. Ihanaa kun sai hetkeksi aikaa vain pysähtyä ja hengähtää. Suosittelen myös niille, jotka ei jaksa juosta puolisoidensa kanssa rättikaupoilla..(äijäparkki-ainesta)  ;) Hoidon jälkeen veri kiersi ja jalat olivat ihanan pehmoiset!

Shoppailutohinassa alkoi myös vähän huikoa, joten menin karkottamaan pikkunälkää Kahvila Herkkuparkkiin. Tarjolla oli pikkusuolaista, leipiä, panineja, ja makkarabaarin antimia. Päädyin perinteiseen ratkasuun, jota lapsetkin usein suosii: nakit ja muusi! :D Annos oli pieneen nälkään juuri sopiva, ja siittä sai kuulkaa ihan uutta virtaa shoppailuun. Jälkkäriksi olisi ollut tarjolla leivoksia ja monia erilaisia jäätelöannoksia. Olin perinteisellä tuulella, joten päädyin pehmikseen suklaakastikkeella, ja kahviin. Joko suklaakastike oli poikkeuksellisen hyvää, tai sitten mulla oli niin hyvä fiilis että kaikki oli muutenvaan extrakivaa! Sama kai se, viihdyin jokatapauksessa :D Herkkuparkissa oli ilo poiketa, myyjät olivat mukavia ja sain oikein ystävällistä palvelua.

Ideaparkista suuntasin ystäväni kanssa Valkeakoskelle nauramaan. Kyseessä oli siis molempien ensimmäinen kerta naurujoogassa. Vaikka oonkin avoin luonne, mussa asuu pieni jähmeä ja epäluuloinen suomalainen. Siksi ihan alussa oli hieman vaikeaa heittäytyä, mutta kyä se siittä si lähti! Lopulta naurettiinkin sitte niin, että meikit levis naamalle! Ohjaaja Petra Pikkanen taisi sanoa, että kolmen minuutin nauru vastaa 45minuuttia soutulaitteessa. Tehokasta kuntoilua siis! :D En tienny että nauru laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle, mutta totesin sen sitten joogan jälkeen, kun päätä rupesi hieman särkemään. Sama homma käy hieronnan tai kuppauksen jälkeen, jos ei oo juonut tarpeeksi. Veden juomisella pikku särky lähti nopeesti. Joogan jälkeen kropassa oli ihanan rento ja voipunut olo. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, avoimin mielin vaan. Nauru sopii kaikille! :) Huomena lisää juttua, nyt reissublogisti painaa pään tyynyyn..

 

PS. Petra Pikkanen järjestää nauruohjausta mm. työporukoille ja erilaisiin tapahtumiin. Lisää voit kysellä osoitteesta petra.pikkanen@gmail.com