Aamuaurinkoo ja iltapubia

SUNNUNTAI, 30. KESÄKUUTA 2013

Voispa kaikki päivät alottaa Sorsussa

Eilen aamulla poljin pyörällä asioille keskustaan. Asioiden hoito on aina tylsää, mutta nyt olin hymy korvissa koska mulla on vihdoin täällä TOIMIVA POLKUPYÖRÄ, jes!Elämää helpottava tekijä, ette usko kuinka voi ihminen ilahtua tämmösestä! Mun rakas romupyörä. No mää siinä onnentunteessa, asiat hoidettuani, päätin fillaroida kaupan kautta Sorsapuistoon.

Siellä mää makoilin viltillä ja söin aamupalaa. Kirjakin oli mukana, mutten jaksanu muutaku kattella ympärilleni ja ladata akkujani aurinkoenergialla. Jos tän rusketuksen ehtis viä saamaan kuntoon ;) 

Sorsapuisto, eli Sorsu, on kaunis, vihree ja ihana. Liikuntaintosille siä on kuntoilulaitteita, joogaa yms puistojumppaa. Lapset taas on ihan mehuissaan kun lammessa/häkeissä on erikoisia lintuja, kioskista saa jätskiä ja leikkipuisto on suunnilleen valtava (ainakin siä on kaikki jännimmät laitteet). Vanhempien iloksi se on aidattu, joten nappulat ei pääse ihan heti karkuteille :D Ja isot ihmiset voi heitellä frisbeetä tai pelailla jotakin, ottaa arskaa, käydä piknikillä tai pussikaljalla. Tai tehdä niinkun minä, olla vaan ja nauttia. Ja vanhukset, no siellä ne treffailee toisiaan puistonpenkeillä, höpöttää ja tuijottaa suihkulähdettä. Eiköhän niilläkin oo ihan mukavaa.

Illalla mää viälä hyödynsin mun ihanaa pyärää ja poljin sillä keskustaan. Veikan ja sen tyttöystävän kanssa vietettiin pubi-iltaa. Yläalen (no mikäs siinä, halpaa kaljaa :D) kautta Henry's Pubiin. Henkassa on kivointa sillon kun siellä on joku bändi soittamassa. Ny ei ollu bändiä, mutta viihdyttiin silti pilkkuun asti. Rock-painotteinen musiikki toimii, siks tulee eksyttyä Henkkaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Ja mikäs siä on ollessa, harvemmin näkyy mitään isoja rähinöitä tai piäniä teinejä. Tarttee sanoo että illan aikana tuli jutulle jos jonkimmoista jännittävää ihmistä, oli taiteilijaa ja pankinjohtajaa ja mun tulevaa aviomiestä (?) ja mitä näitä ny oli. Nomutta ne jäi kuiteski sinne tai mihinnyjjäikään. Me lähettii menee ja sotkettiin pyörillä kotio.