Herkuttelua

PERJANTAI, 28. KESÄKUUTA 2013

No ny on pikkukaupungissa asiallinen kahvila

Oon joskus asunut hetken aikaa Orivedellä. Silloin oli niin, että jos halusi tavata kavereitaan jossain  muualla kun jonkun kodissa, ei viihtysää paikkaa oikeen ollu. Piti mennä kahvitteleen johonkin huoltoasemalle tai paikalliseen pubiin. Ei niissä varsinaisesti mitään vikaa ollu, mutta ohan toi ny vähä ankeeta. Mutta ihan mahtavaa että asiaan on tullu muutos: Cafe Herkkuhetki.

Kuppila on ihan Oriveden keskustassa. Kävin siä vähän juomassa, syömässä ja ihmettelemässä. Vilkkaan tunnelman aisti jo heti ovella, oli lounasaika ja paljon asiakkaita. Jotkut kävi syömässä, toiset kahvilla, jotkut osti leipää mukaan. Palvelu oli ihanan hymyileväistä, vaikka oli kiire ja kuumuus ja mitä kaikkee..

Sitten koitti valinnan vaikeus. Vitriinissä oli vaikka kuinka paljon kaikkia herkkuja! Päädyin suklaakakunpalaan (muistaakseni Amerikan kakku, tms?) ja jäälatteen. Oli muuten älyttömän hyvää..Ei varmaan auta ottaa tavaks, tossa saattoi kuitenkin muutama kalori olla... :D Tuotteet leivotaan samassa rakennuksessa, joten valikoima on runsas ja tavara tuoretta. 

Täytyy antaa pisteet myös paikan ilmeestä. Sisustukseen on satsattu, kahvila vois olla yhtä hyvin Tampereen keskustassa kuin Orivedellä. Paikka on kaukana sellaisesta  nuhjuisesta pikkukylän kuppilasta, jossa samat muovituolit on palvellu jo kakskytä vuotta.. Näitäkin on muutama nähty. Ja iso terassi oli ehdottomasti plussaa!Siellä kelpaa istua,  nauttia herkuista ja auringosta ja kattella elämää :) Hyvä homma, keep on going!