Muksupuoti

TORSTAI, 27. KESÄKUUTA 2013

Vavvoille ja vanhemmille

Ajelin eilen Juupajoen kuvankauniissa maisemissa. Nää on lapsuuden mummolakesistä tuttuja paikkoja, siks aina lievää nostalgiaa ilmassa kun siellä ajelee. Tällä kertaa kävin jo muutenkin tutuksi tulleessa paikassa, nimittäin Myllymuksujen Muksupuodissa. Vanha navettarakennus kätkee sisälleen ompelimon ja myymälän. Itellä ei lapsia oo mutta "tädin mussukoille" on tarttunut sieltä mukaan monia ihanuuksia!

Myllymuksut valmistaa tuotteita lapsille ja aikuisille, myy ja maahantuo vaikka mitä. Mm. lastenvaatteet, kankaat ja kestovaipat on kovia juttuja. Tuotekavalkadiin voi tarkemmin tutustua täällä:http://www.myllymuksut.com/index.php.

Ite pidän siitä, että tuotteet on ekologisia, laadukkaita ja ne on kotimaista työtä. Plus että lastenvaatteet on aivan ihanan värisiä! :) Ja kun tossa taannoin mainitsin, että kertakäyttövaipan hajoomiseen menee 450 vuotta, niin ei noi kestovaipatkaan oo mikään hullumpi juttu... Tuotteet saa tilattua netistä, mutta jos haluaa maaseutuajelua niin puodissa niitä pääsee oikein ajan kanssa ihastelemaan. Ja ne saa paikan päältä hieman halvemmalla. Aikuiset voi shoppailla ja lapsillekin löytyy tekemistä; pihassa voi rapsutella pupuja tai tehdä vaikka kakkuja hiekkalaatikolla. Määkin vähän rapsuttelin pupuja. Vaikka oon aikuinen.

Ja lähellä on Kopsamonjärven uimaranta, että sinne sitten pulahtaan vaan jos olo käy hikiseksi ;) Mun piti mennä, mutta tulikin ilkeä kiire. Ens kerralla sit!