Tankotanssia

KESKIVIIKKO, 19. KESÄKUUTA 2013

Vähän haastetta

Hehee, olin eilen elämäni ensimmäisellä tankotanssitunnilla. Mulla ei oo juurikaan ollu harrastuksia jossa tarvittais paljoo kehonhallintaa, joten voin kertoo että haastetta oli :D Ja hauskaa kans! Liikkeet näytti niin yksinkertaisilta kun ohjaaja teki ne, mutta eeeei ne niin kovin helppoja ollu...  Opastuskin oli kohdallaan, mutta joidenkin liikkeiden kohdalla ei vaan meinannut ajatus millään lähtee juoksemaan. Lihasten lisäks tuli siis jumpattua vähän aivojakin. Mutta ei se mitään mahdotonta touhua oo! Treeniä vaan, ja kärsivällisyyttä.

Jännää oli myös huomata, miten toispuoleinen sitä onkaan. Osa liikkeistä toimi ihan hyvin toiseen suuntaan, mutta kun piti tehdä sama liike eri suuntaan niin johan oli hankalaa. Joskus tehdastyössä ja ravintolahommissa on joutunu opetteleen tekeen samoja asioita molemmilla käsillä, mutta vois kyllä laajentaa tätä aivojen treenailua ihan arkielämäänkin.

Tanssistudio (http://www.poleacademy.fi/) sijaitsee tossa keskustan kainalossa Pinninkadulla. Ei mikään ihan valtavan suuri (mun silmissä pelkästään hyvä asia), tyylikkään ja asiallisen näkönen paikka! Että jos vaikka lomailee mansessa ja haluaa päiviinsä jotain liikunnallista sisältöö niin tonne vaan. Tunnitkin saa kätevästi varattua netistä :)