Kirpparikierros

TIISTAI, 18. KESÄKUUTA 2013

Lievä pettymys tällä kertaa..

Pari päivää sitten Tampereen Ylioppilasteatterissa järjestettiin teatterikirppis. Eli kaikkee teatterissa käytettyä kamaa ihmisille kiertoon. Tykkään teatterikirppiksistä koska niistä voi löytyä kaikkia ihmeellisyyksiä. Tällä kertaa tarjonta oli nopeesti tarkastettu, eipä ollut mitään mulle. Tosin todennäköisesti siinä on käynyt niin, että joku toinen on noukkinut parhaat päältä, ite en päässyt paikalle kovin ajoissa. Oli siä turkkitakkia ja levysoitinta, mutta jätin ne kuitenkin suosiolla jonkun muun löydettäväksi.

Nomutta, ei anneta pettymysten lannistaa. Aattelin että voisin kiertää 2 lempikirppariani läpi, jos löytys vaikka jotaki kesävaatetta. Tai kengät. Ekaks Radiokirppikselle Laukontorin rantaan. Sieltä on usein löytyny vaatteita, kenkiä, sisustusjuttuja, laukkuja yms. Mutta ny ei löytyny kyllä paljoo muutaku miljoona muutakin ihmistä, jonottamassa kassalle tai sovitukseen. Ajotus oli taas huono (klo 15.30), mutta työt sanelee... Jos on vapaapäivä niin kannattaa ehdottomasti suunnata ennen iltapäiväruuhkaa. Arkiaamupäivä on varmaan paras aika. Tarttui sieltä yksi kiva farkkuliivi matkaan kuiteskin!

Sitten, viimeinen etappi, petollisesti kotimatkan varrella oleva Bonus-kirppis. Sinne tulee monesti poikettua vaikkei alunperin aikonutkaan. Ja monesti löytyykin vaiks mitä. Bonuksella ei muuten käy kortti, mutta onneks lähin Ottomaatti on ihan siinä vieressä. Tällä kertaa Bonus oli kyllä tyhjä arpa. Mut siinä se kirppareiden jännitys oikeestaan onkin. Välillä löydät just sen mitä olit lähteny hakemaankin, välillä ihan kaikkea muuta kivaa, välillä et yhtään mitään. Lämmöllä kuitenkin suosittelen näitä. Jos mitään ei löydy, voi suunnata viereiselle torille vaikka lohtujätskille ;D (Radiokirppis&Laukontori, Bonuskirppis&Tammelantori)