BILJARDIA

MAANANTAI, 17. KESÄKUUTA 2013

Eeei se oo niin justiinsa..

Sitten kun mulla on joskus se iiiso koti niin sinne tulee ehdottomasti biljardihuone! Jos sääkin haluat pelaan bilistä eikä sullakaan oo biljardihuonetta, niin oikee osote on ehdottomasti Galaxie Center  Tampereen rautatieaseman vieressä. Siä tuli aikanaan enempikin käytyä, tänään suuntasin sinne ekaa kertaa Joensuulais-vuosieni jälkeen. Ja voi sitä jälleennäkemisen riemua!

Mukaan lähti huikee pelikaveri Noora, jonka kanssa ollaan ekat bilikset pelailtu yhdessä jo ainakin 6 vuotta sitten. Ei otettu peliä turhan vakavasti, päinvastoin. Naurettiin niin paljon että vatsalihakset tuli kipeeks :D Kokonaisvaltasta reenaamista kato! Kyllä me säännöistä tiedetään, mutta kerta kumpikaan ei oo mikään bilismestari niin tehtiin pikku myönnytyksiä välillä.. Saattashan sitä joku aatella että kyä ny on akat lähteny pelaamaan ku nauraa niin pirusti eikä meinaa aina pallokaa mennä sisään, mutta mitäs siitä! :D Ei oo niin ryppyotsasta hommaa kato. Pääteltiin että on ihan turha lähtee tavottelee mitää mestarisuoritusta kun viime kerrasta on niin pitkä. Oli mahtia.

Sali on sen verta iso, että jos ei ihan ruuhkaisimpaan aikaan mee niin vapaa bilispöytä löytyy vaivatta. Galaxie on myös siitä kiva, että siellä voi biliksen lisäks pelata vaikka pöytäkurlinkia tai ilmakiekkoo. Eiköhän noilta yhä löydy jotain seurapelejäkin hyllystä, ja Nintendo Wii siellä on myös. Tai sitten voi vaan istua nahkasohvalle ja ottaa vähän olutta ja naposteltavaa. Ai että, pitääki taas alkaa käymään vähän useemmin.