Merun kesätapahtuma

SUNNUNTAI, 16. KESÄKUUTA 2013

Kiva hassuttelupäivä

Kävin Vihreä Polku Oy:n järjestämässä Merun kesätapahtumassa Lempäälässä. Paikka oli Höytämöjärven rannassa, ja puitteet ihanat. Ei nuhjuisuudesta tietoakaan, rakennukset oli siistejä ja ympäristössä oli amfiteatteri, palju, korsu- ja telttasaunat, pari laituria, kanootteja, yläköysirata,laavu (eiku kota, eiku mikä, no kaikkee siä oli kuitenkin!). Paikassa järjestetään tilaisuuksia kokouksista hääjuhliin.

Ja välillä on myös näitä yleisiä tapahtumapäiviä. Tällä kertaa ohjelmassa oli mm. musisointia, vatsatanssishow, toimintarasteja lapsille, improvisaatioteatteria, jousiammuntaa, yläköysirata, pelastuskoiranäytös...

Tapahtumassa oli paljon aikuisia, lapsia, ja meitä lapsenmielisiä aikuisia. Kuuntelin lastenlauluja ihan nauru naamalla, ja kyllä siellä aikuisetkin jammaili mukana. Ihanaa kun ihmiset heittäytyy! Lisää sai nauraa kun katseli improteatteri Iloisen Mursun esitystä. Oon nyt lämmenny näille improjutuille selkeesti :D Nälkä lähti hernerokalla ja pullakahveilla, makkaraakin sai paistella.

\"\"

Lastenlaulu-jamittelua

Tulevat Robin Hoodit Linda & Kirsikka

Kokeiltiin kaverin kanssa jousiammuntaa. Tauluun osu ja vähän ohitte, koukuttavaa puuhaa. Ja yläköysirata oli jänskä! Sitä oli vetämässä samat tutut naamat jotka veti myös Pyynikin köysilaskeutumisen, joten tiesin että tuskin tässä sen hullummin käy ;) Kiipesin radalle kiipeilyseinää pitkin. Sen voimainponnistuksen jälkeen kädet ja jalat tutisi niin että siitä olikin hyvä lähtee suorittamaan itse rataa.. Ylhäällä tuntu välillä, ettei oma pituus ihan riitä ja mietin, että mitenköhän 140 senttiset mukelot siellä pärjää. Tais olla tää mun oma tekniikka mistä homma kiikasti :D Pääsin kuiteski läpi enkä jääny yläilmoihin killumaan.

Ihanaa seuraa, hyvää ohjelmaa ja hymy naamalla kaikenaikaa. Olipas onnellinen päivä : )