Harmaa päivä

TIISTAI, 11. KESÄKUUTA 2013

Aurinko karkuteillä

Täyty ajatella päivän kulku uusiks, koska aamulla oli ankee keli. Kun hetken ajattelu ei tuottanu mitään tulosta, niin mää järkeilin että kun lähtee pihalle, voi potentiaalisesti tapahtua jotain. Lähdin siis kameran kanssa lompsiin kaupungille! Sitten matkalla päätin että meen taidehalli TR1:een. Siellä on usein ollu hyviä valokuva/ym. näyttelyitä. Plus että siellä käyminen on lähes ilmaista. Plus että Finlaysonin alue on kiva.

Ja kas, sielläpä olikin harmaaseen päivään sopiva lievästi ahdistava näyttely nimeltä Meri hädässä. Suosittelen kuitenkin kaikille, koska välillä on tarpeellista vähän ajatella. Juttua oli erilaisista muoveista ja siitä, kuinka paljon jätettä päätyy mereen. Keskellä tilaa oli valtava kasa maailman eri meriltä kerättyjä muovijätteitä. Seassa oli ihan kaikkea mahdollista kamaa. Opin mm. että kertakäyttövaipan hajoamiseen menee 450 vuotta. Ja kalastussiiman 600 vuotta.

Sen jälkeen sitten tallustelin rauhaksiin kaupungilla, juttelin pikkupoikaskeittareiden kanssa ja suuntasin spesiaalireittiä himaan. Kiireetön kiva päivä. Kyllähän se arskakin sieltä pilvestä tuli esiin sitten kun pääsin kotiin :D

 

          \"\"

TR ykkösen sisäänkäynti ja koskenrannan hento väripilkku

     \"\"  

Tammerkosken pauhua + random sisäpiha

Piristyksiä harmaudessa: Kukkiva parveke ja keltainen penkki