Improa irkkulassa

PERJANTAI, 07. KESÄKUUTA 2013

Nauruhermot auki

Juuuu jos ny vähän näistä torstain iltapuuhista vielä... Irkkubaari O'Connells Tampereen keskustassa on jotenkin jäänyt multa testaamatta, vaikka usein oon miettinyt että tonne pitää mennä. Nyt nappasin kaks kärpästä yhdellä iskulla, sillä O'Connellsissa oli improteatteria tarjolla, vieläpä ihan maksutta. Sinne siis!

Sataa sataa ropisee..Näkymä bussin ikkunasta

Houkuttelin vähän seuraa mukaan, ja ensteks istuttiin iltaa hetken aikaa kotioloissa. Siitä suunnistettiin bussipysäkille ja rankkasade alko siinä samassa kun me käveltiin..Onneks oli sateenvarjo matkassa, pientä lohtua ees. Mutta no worries, kesä kuivaa minkä kasteleekin vai miten se oli..

   

       Vessan seinä oli vuorattu lehtileikkeillä/mainoksilla. Me likey!                                                         Hymyssä suin :)

Perillä oli runsaat olutvalikoimat ja improteatteri Jada Jada (http://www.jadajadaimprov.com/) takasi suupielien nostatuksen. Etenkin eka "puoliaika" nauratti oikein kunnolla! Hetkellinen suvantovaihe tuli tauon jälkeen, mutta esityksen lopussa sai taas nauraa ääneen. Suomalainen yleisö ei kyllä oo armollisin mahdollinen kun kyseessä on improteatteri, ja sketsiaiheita pitäisi lennellä myös yleisöstä.. Mutta hyvä meininki, esiintyjät seivas homman jos porukka vaikeni kun jotain kysyttiin. Ei tullut mitenkään kiusaantunut ilmapiiri, eikä ollut pakko osallistua mitenkään (siitähän ei kaikki tykkää, itsekin usein jätän esiintymisen mieluummin niille jotka sen oikeasti taitaa...). Esitys oli englanniksi, joten samalla tuli pikkusen reenailtua omaa kielipäätä. Jos aattelee että voit ostaa monenkymmenen euron teatteriliput valtavan teatterisalin puolihuvittavaan komediaan, tai lähteä edullisesti/maksutta nauttimaan pubitunnelmasta ja improvisaatioteatterista, niin  ite kyllä kallistun jälkimmäiseen :) Ainakin jos tavoitteena on rento illanvietto!

Jos improteatteri kiinnostaa niin kannattaa vierailla Impro-festivaaleilla. Tältä kesältä festit on jo ohi, mutta järjestetään vuosittain!

http://finlandimprovfestival.com/