Reissubloggaaja Mansesta moro!

MAANANTAI, 03. KESÄKUUTA 2013

Pirkanmaan alueen reissubloggaaja tulee mukaan remmiin

Tästä se lähtee, kesäseikkailu!

Moro kaikille, täällä huutelee siis kesän 2013 reissublogisti. Kesän aikana pyärin ristiin rastiin Pirkanmaata ja otan selvää mitä kaikkia jännittävyyksiä täältä löytyy.

Alkuun pikkusen esittelyä musta, niin tiedätte kuka täällä höpöttelee. Oon siis 22-vuotias nuori nainen, paljasjalkainen Tamperelainen (oho kato, sehän rimmas). Jokusen vuoden "syrjähyppy" Itä-Suomeen tuli tehtyä, mutta nyt mää oon täällä taas, juurillani Tampereen sydämessä. Mikäpä oliskaan parempaa paluun kunniaksi kuin  penkoa läpi kotiseudun menot ja meiningit. Edessä on siis kunnon turistikierros oman kylän likalle :) 

Ammatiltani olen media-assistentti, ja kamera kulkee tiiviisti matkassa mukana minne meenkin. Blogiinkin siis varmasti päätyy jokunen kuva... Lisäksi aika kuluu liikkuen ja ystävien parissa. Sisustaminen, hyvät leffat ja ylipäätään kauniit asiat vetävät puoleensa... Ainiin, ja ihmisistä tykkään kans!Eli jos jossain törmätään niin ei muuta kun hihasta kiinni ja jutulle :) Kaikenmaailman menovinkit otan myös ilolla vastaan!

Avoimella asenteella eteenpäin, huikee kesä tulossa!

Kirsikka