Suomimatkailua liftaten

LAUANTAI, 19. HEINÄKUUTA 2014

ps. kannattaa varata aikaa

Kannustan ihmisiä liftaamaan nyt upeella kesäsäällä! Juuri matkalla Kirkkonummelle. Ja todellakin kannattaa suunnitella ainakin ennen matkaa, että missä on hyvät pysähdyspaikat, jolloin aurtosurffaus on helppoo niin kuskille kun mukaanhyppääjällekin. Tässäkohdin ainaki pätee, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Säälihymy tepsii myös lähes aina. Ja jos ei heti tai ollenkaan nappaa, ainakin muutama kuski saa tienposkesta lojuvasta liftaajasta hymyn. Ihan varma ei aina voi olla miksi. Liftailuun kannattaa varata kyllä kivasti aikaa, ehkäpä jotain tienposkeen sopivaa tekemistä ja reissuun kannattaa lähtee asenteella, että se liftaus on itseasiassa the matka. Suomessa ollaan aika avoimia liftaajille, ainakin mua on kyydittänyt ihan laidasta laitaan niin just ajokortin saanut nuori mimmi, keski-ikäinen liftarista innostunut tavis kuin aivan ikäihmisetkin juuri ja juuri eteenpäin pörräävällä ladalla.

Muutenkin kimppakyydistä puheenollen, miksi ihmeessä täällä ei olla tajuttu blabal car nettisivuston toimivuutta, vaan kimppakyydit on hajautettu jollekin kymmenelle sivulle ja muutenkin ei niin käteväksi. Vai oisko se sitten verottaja, joka puuttuisi jos meillä olis tällanen kätevä kimppakyytejä tarjoava palvelu. Inspiroisi avata vähän keskustelufoorumia aiheesta.