Kivikoruja, värejä ja värähtelyä

KESKIVIIKKO, 16. HEINÄKUUTA 2014

Kivikauppa Seraphiné Helsingissä

Forumin kulmausta on kierretty edestä ja takaa, mutta vasta pienestä vinkistä tajusin katukuvaan asettuneen koruliikkeen. Koruliike, ehkä vähän latistava sanavalinta, ehkäpä ennemminkin energiatupa, luonnon henkäys tai soma säteilytila ihan keskustassa. Pieni kivikauppa on täynnä mitä ihmeellisimpiä muotoja ja värejä, erilaisia hienoja kiviaarteita ympäri maailmaa. Jo aikapäiviä luonnon kiviä on käytetty hoitamaan kehoa ja mieltä energisöiden, tasapainottaen tai värähtelyä kohottaen.

Tässä kauniiden värien ja kiviasetelmien keskellä oon lapsi karkkikaupassa. Kiviä on hyllyt täynnä väreittäin lajiteltuna iso rivillinen. Kaikkiin erikoisuuksiin ja ihaniin väreihin on koskettava ja niitä on hiplattava, ehkä sitä jo ymmärsi lapsena nämä energiat kun taskut oli aina täys mitä kummallisempia metsälöytöjä. Nyt asetelma on sama, vähän kyllä uudessa muodossa. Ystävällinen ja lempeä myyjä auttaa jos intuitio tai kivitietämys prakaa valinnan edessä.

Ihan korukauppojen mun tän hetken ykkönen. Ja jos ei kivien energioista nappaile, niin mik jottei vaan muotoa ja väriä seuraten. Ehkäpä siinä jo elää se salaisuus.