Natural High Healing -festivaali

LAUANTAI, 12. HEINÄKUUTA 2014

Valloittava Myllyniemi täynnä uskomatonta elämän energiaa

Toista vuotta järjestettävä Natual High Healing -festivaali on tänä vuonna sellasissa paratiisipuitteissa, että täältä ei kyllä tekisi mieli palata koskaan! Saukkolassa, Myllyniemessä, vanha mylly ja luonnonhelma ei epäile hetkeäkään syleillä jokaista kävijää. Festarille on rakennettu ihania pieniä lounge-telttoja, chill out parvekkeita ja virtaavan veden äärellä pääsee tietenkin myös saunomaan, uimaan ja kohtaamaan ihmisiä -vaikka ohjelmaa ja työpajojakin on aamusta iltaan! Jo ensimmäiset tunnit pellon laidalla, jonne oma kotikolo telttapaikalla rakentuu, saa mielen ja kehon vireeksi osallistumaan joogaan, luovaan liikkeeseen, äänimaljojen kuunteluun, mantrojen lauluun tai akrojoogaan. Työpajat on niin hemmoittelevia, että pitää ihan hengitellä välillä omaa aikaa ja rauhoittua keskittymään yhteen kerrallaan kun mahdollisuuksien runsaus meinaa heittää vedet yli laidan. Pelkkää joogaakin löytyy vaikka kuinka montaa: kundalinijoogaa, akrojoogaa, saunajoogaa ja naurujoogaakin!

Ja Myllyniemi on ehkä kaunein paikka ikinä tässä ihanassa Suomen suvessa. En paljoa parempia puitteita kesäaikaan voisi kuvitella.

http://www.myllyniemi.fi/fi/

Tällä festarilla täyttyy kyllä olemisen, sisäisen ja ulkoisen, unelmat. Tuntuu, että oisin ollut kolmen päivän aikana jo ikuisuuden lähellä jotain tosi oikeeta ja oleellista tässä elämässä. Kiitollisuutta täällä olosta miljoona!