HopLop

MAANANTAI, 23. KESÄKUUTA 2014

Sisäliikuntaseikkailua

Sisäliikuntapuisto HopLop Itä-Helsingissä oli just sopiva retkikohde tälle päivälle. Ei väkeä liiemmin ja ulkoa viima ja viileys muuttui punaposkiksi ja hikipisaraksi. HopLopissa pääsee aikuisetkin leikkiradalle: auton rattiin, liukumäkiin, pallomereen, trampoliinille – ja ilmaiseksi sisään. Toisaalta, yli 4-vuotiailta hinta on toista kymppiä. Kutsuin ystäväni ja hänen nelivuotiaan tyttärensä kanssani riehumaan leikkipuistoon. HopLopista olin jo moneen otteeseen perheellisiltä ystäviltäni kuullut, mutta nytpä pääsin itsekin onkaloihin, rulliin ja liukuihin. Jee! Kerrankin ei pallomeressä oo ikärajaa, siitä on jo aivan liian monta vuotta ku oon päässy hautautumaan pallomereen. Ja enpä ihmetelly, miksi se on lasten kestosuosikki. Nämä HopLopin pallot on kyllä hieman laadukkaampia. Neljän tunnin riehumisen jälkeen oli huippua lösähtää pallomeren syleilyyn, jonka pallot ei liiskaudu kilokuorman alle ja sai lööbaten heitellä koirapeliin sihtejä x-asennosta.  Päivästä liikuntapuistossa tuli kunnon reenirumba, pieni lapsi juos ympäri ratoja, putkia ja telineitä niin sutjakkaasti, että meillä tuli kyllä hyvä kunnonnostatus ja ketteryys treeni samoissa pienissä kolkissa. Pisteet kuitenkin puistolle siitä, että täällä pääsee aikuisetkin pomppulinnasta isoihin trampoliineihin ja liukumäkiin mukaan kiipeileen, hyvää suunnittelua! Plussana fiilistelen tähtäämään ei sesonki ajankohtaan, jotta pääsee kunnolla pomppiin isoille trampoille.

Neljän tunnin jälkeen suuri haaste oli päästä ulos leikkiparatiisista. Voi surkua, miten pitkä oli tie ulos kun pomput olisi jatkunu mielellään täällä vielä yöhön asti.

HopLop liikuntaseikkailupuistoja on Suomessa ympäriinsä yhteensä 14.