La Torrefazione

TIISTAI, 23. JOULUKUUTA 2014

Aleksilla

 

Nyt pääsee esittelyyn yksi Helsingin lempparikahviloistani, nimittäin kahvilapaahtimo La Torrefazione. Tämä Aleksilla sijaitseva kahvila täytti juuri viisi vuotta, eikä loppua menestykselle näy... ainakin jos on asiakasmääriä uskominen. Kahvila on melkein aina tupaten täysi, joskin kiireisimpinä aikoina on asiakaspalvelua parannettu ja tarjoilija varaa pöytiä jonossa oleville. Todella kätevää, sillä näin ei tarvitse alkaa etsimään itselleen vapaata pöytää tarjotin kädessään.

Kahvilassa tarjoillaan aamiaista aamuseitsemästä kymmeneen sekä lounasta klo.11 -14.30.  Viikonloppuisin  tarjoillaan herkullista brunssia hintaan 20e. Viikonloppubrunssi sisältää valinnaisen kahvin, tuoremehun ja smoothien tai vohvelin, sekä tietysti valitsemasi menun. Brunssimenu vaihtoehtoja on kolme ”Saaristo, Suomi ja Eurooppa”.  Pienempään nälkään löytyy herkullisia ciabatta leipiä, aina poroleivästä lohitäytteeseen.

Kahvi on Torressa ensiluokkaista. Baristat ovatkin todellisia taiteilijoita ja tietävät mitä tekevät. Tilatessani ison cappuccino on se todellakin niin iso, ettei sen jälkeen tarvitse mennä kassalle ruinaamaan toista. 

 

La Torrefazione, Aleksanterinkatu 50