Ravintola Bocca

SUNNUNTAI, 21. JOULUKUUTA 2014

Tyylikäs välimerellinen

 

Halusimme vähän juhlistaa ystäväni synttäreitä ja viedä hänet syömään johonkin vähän spessumpaan paikkaan. Paikaksi valikoitui (Googlen avulla tottakai) välimerellistä ruokaa tarjoileva Bocca. Ravintola Bocca on tyylikäs ja moderni italialaistyyppinen ravintola Tallinna Vanhassa kaupungissa.

Tilava ravintola on sisustettu tyylikkäästi maanläheisillä väreillä ja sen yleisvaikutelma on mielestäni skandinaavinen. Ystävällinen tarjoilija vastaanotti meidät ovella, otti takkimme ja ohjasi meidät pöytäämme. Myöhään iltapäivällä ravintolassa oli meidän lisäksi yksi seurue (sekin suomalainen) mutta eikai tähän aikaan yleisöryntäystä voinut odottaakaan.

Alkupalaksi valikoitui carpaccio, lohi carpaccio sekä vuohenjuusto-paprikagratiini, kaikki nappivalintoja! Pääruoaksi tilasin Angus pihvin portviinikastikkeella, jonka jouduin valitettavasti lähettämään keittiöön takaisin. Pihvi oli kypsä vaikka tilasin sen medium plussana. Tilanne kuitenkin korjattiin mielestäni hyvin ja pöytään tuotu uusi pihvi oli juuri sitä mitä pitikin. Ystäväni söivät pääruoaksi raviolia ja tomaattikeittoa, jotka molemmat olivat kuulemma herkullisia. Ravintola täytti odotuksemme ja suosittelenkin sitä, jos haluaa nauttia takuuhyvää ruokaa tyylikkäässä miljöössä. Hintataso ravintolassa on Viron keskitasoa, alkuruoat noin 10e, pääruoat noin 10-30e.

 

Ravintola Bocca, Olevimägi 9