Club For Five

MAANANTAI, 15. JOULUKUUTA 2014

"Jouluna" Konserttikiertue

 

Club For Five on yksi Suomen suosituimmista (ja harvoista) a cappaella yhtyeistä. Monipuolinen a cappella lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin mm. Kiinassa. Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-, pop-, rock- ja klassista musiikkia. Vaikka lavalla ei näy soittimia, voi Club For Fiven konsertissa kuulla kaikkea sähkökitaroista rumpusooloihin.

Itselläni oli tilaisuus käydä kuuntelemassa heidän Jouluna joulukonserttinsa Musiikkitalolla. Puitteet olivat mitä hienoimmat, joten odotukset olivat siis korkealla. Eivätkä Club For Fiven lahjakkaat laulajat todellakaan tuottaneet pettymystä! Konsertti oli melkein loppuunmyyty ja tunnelma kirjaimellisesti katossa. Me nimittäin istuttiin korkealla parvella, josta näkyi koko konserttisali ja fiilis oli huikea.

Yhtye esitti niin perinteisiä joululuja, kuin sitten myös vähän uudempia viisuja, omilla sovituksilla tietysti. Kuulijat eivät voineet muuta kuin hiljentyä ihastelemaan tätä lahjakasta viisikkoa ja antaa raikuvat aplodit jokaisen biisin jälkeen. Club For Fiven lahjakkuus tuli viimeistäänkin esiin siinä vaiheessa, kun he pyysivät yleisöä määrittelemään heille musiikin tyylilajin ja biisin aiheen ja päätyivätkin vetämään improna hip hop biisin nimeltä ”kukko”... raikuvien aplodien saattelemana!

Club For Fiven Joulukonsertin keikat voi tsekata tästä