Scandinavia Cafe

KESKIVIIKKO, 10. JOULUKUUTA 2014

Kauppahallissa

 

Mietin yhtenä päivänä, että miksi Kauppahallissa tulee käytyä niin harvoin? Usein sinne eksyy viikonloppuisin, mutta harvemmin keskellä viikkoa. Paikkahan on uudistettu lähestulkoon kokonaan ja se on nykyään todella tunnelmallinen ”helsinkiläisten olohuone”.

Päätimme ystävän kanssa korjata tilanteen ja kävimme keskustan kahviloiden sijaan Kauppahallissa kahvilla. Hallista löytyykin kolme kahvilaa, perinteinen Robert’s Coffee, kokonaan uusi Story, joka tarjoilee myös ruokaa, sekä pieni ja sympaattinen Scandinavia Cafe  kahvila. Emme olleet koskaan käyneet Scandinavia Cafessa, joten luonnollisesti päätimme testata tämän meille uuden paikan.

Myöhään iltapäivällä leivontavalikoima ei ehkä ollut kaikkein runsain, mutta tarjolla oli kuitenkin perinteisiä viinereitä, pullaa ja suolaisia tarjottavia. Mainoksesta päätellen paikka ilmeisesti tarjoilee myös lounassalaattia nälkäisille kaupunkilaisille. Sisustus on sympaattinen ruudullisine pöytäliinoineen ja muistuttaa mielestäni ehkäpä vähän italialaista ravintolaa. Asiakaspalvelu oli myös kaikin puolin ystävällistä ja paikassa varmasti käykin kova kuhina päiväsaikaan.

Scandinavia Cafe, Vanhassa Kauppahallissa, Etelärannassa