Ornamo Design Joulumyyjäiset

LAUANTAI, 06. JOULUKUUTA 2014

Kaapelilla

 

Jos suomalainen design kiinnostaa tai on muuten vaan lähellä sydäntä, kannatta tänä viikonloppuna suunnata Kaapelille. Teollisuustaiteen Liitto Ornamo järjestää siellä vuosittaiset Design Joulumyyjäiset ja paikalla on jopa yli 200 myyjää.  Ornamo Design Joulumyyjäisissä kunnioitetaan ekologisia arvoja ja vihreitä valintoja ja sieltä löytyykin nähtävää koko perheelle.

Paikalta löytyy paljon tuttuja merkkejä, kuten suureen suosioon noussut Saana ja Olli-merkin kodintekstiilit, 2OR+BYYAT-merkin kauniita ja kekseliäitä koruja, Balmuirin ihania huiveja ja suuri valikoima Lumi-merkin designlaukkuja. Suurempien merkkien lisäksi Kaapelilta löytyy paljon ihania ja kekseliäitä pienempiä design-merkkejä.

KiMa-merkin takaa löytyy suomalais-virolainen pariskunta, Kirsi ja Marko. Heidän söpöt ja värikkäät kortit, tyynyt ja lampunvarjostimet tuovat väkisinkin hymyn huulille. RCM-clothing (Roots Cultural Movement) taas on suomalainen kestäviin toimintamalleihin sitoutunut katuvaatemerkki. RCM tuotteet valmistetaan hampusta ja luomupuuvillasta. RCM valmistaa tuotteensa hampusta, edistääkseen ekologisempaa vaateteollisuutta. Merkkiä edustava Saija Kangasniemi kertoi meille, että tuotemerkki on jo suhteellisen tunnettu skeittipiireissä ja suuren suosion myötä he alkavat tuottamaan myös naisten mallistoa, nykyisen miesten malliston lisäksi. Kannattaa siis pitää silmät ja korvat auki... ja tsekata myös merkin nettikauppa.

Ornamo Design Joulumyyjäiset Kaapelilla, 5.- 7.12 klo. 10-18 (sunnuntaina 11-17)