Kauneimmat Joululaulut

PERJANTAI, 05. JOULUKUUTA 2014

... aina jouluaattoon asti

 

Joulunaika on siitä kivaa aikaa, että kaupungit ja kylät ovat täynnä erilaisia joulutapahtumia, työpajoja ja toreja. Joulufiilikseltä on vaikea välttyä, jos vain malttaa rauhoittua, avata silmät ja katsoa ympärilleen. Me päätettiin hakea vähän joulufiilistä musiikin muodossa ja oltiin kaverin kanssa tänään kuuntelemassa kauneimpia joululauluja Puotilan Kappelissa. Kauneimmat joululaulut ovat ainakin itselleni yksi niistä tapahtumista, joissa todella pääsee joulufiilikseen. Niissä kun on kovin ihana ja perinteikäs tunnelma!

Puotilan Kappeli sijaitsee itä-Helsingissä, Puotilan Kartanon kupeessa ja sieltä aukeaa merellinen näkymä Vartokylänlahdelle. Kauniin kappelin ovensuu oli koristeltu kynttilöillä ja sisältä löytyi joulukuusi tuomassa joulutunnelmaa. Ihmisiä oli kerääntynyt paikalle mukava määrä, niin nuoria, kuin vanhojakin. Lauluja laulettiin noin tunnin verran ja mukaan mahtui myös kaksi yleisön toivekappaletta.

Helsingissä järjestetään kauneimpia joululaulutilaisuuksia seurakunnissa, kirkoissa ja jopa kirjastoissa aina jouluaattoon asti. Kannattaa katsastaa tämä sivu, josta voi hakea oman paikkakuntansa kauneimpia joululaulutapahtumia.