Signorina Delizia

TORSTAI, 04. JOULUKUUTA 2014

Pala Italiaa Suomessa

 

Signorina Delizia on pieni, tunnelmallinen kahvila ja herkkupuoti Katajanokalla. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt tässä kyseisessä kahvilassa, joten päätin kurkata sisään, kun sen ohi yhtenä päivänä kävelin. Puoti on kahden italialaisherrasmiehen pitämä, joten palvelua on odotettavissa joko englanniksi tai italiaksi (mielellään tietysti italiaksi). En voinut vastustaa kiusausta, joten tilasin espresson jonka kylkeen sain, italialaiseen tapaan, herkullisen Biscottin.

Kaverusten ideologiaan kuuluu tarjota laadukkaita italialaisia tuotteita ja elintarvikkeita järkevään hintaan. Tavaran he tilaavat suoraan kotimaastaan Italiasta, joten aidoista italialaisista mauista on siis kyse. Valikoimasta löytyy mm. luomuoliiviöljyä, Gentile-pastaa, erilaisia antipastoja, Caffarel-suklaata, hilloja ja hedelmäsäilykkeitä, suolaisia ja makeita keksejä sekä Top Moka –espressokeittimiä.

Myymälän takaosasta löytyy tunnelmallinen ja ehkäpä jopa vähän "hämyinen" pieni kahvila, jossa voi helposti istua pidemmänkin aikaa, kukaan ei varmasti tule hätystelemään pois!

Cafe Signorina löytyy Katajanokalta, Satamakatu viidestä. Se on auki arkipäivisin klo.8 – 18.30, (pe klo.18 asti) lauantaisin klo. 10-18 ja sunnuntaisin klo. 11-18.