Xmas Garage

TIISTAI, 02. JOULUKUUTA 2014

Aleksilla

 

Kluuvin kauppakeskuksen yhteyteen on ilmestynyt Xmas Garage niminen myymälä. Kyseessä on muutaman sadan neliön kokoinen, My O My:n joulumyymälä, josta löytyy ihania tuotteita yli kahdeltakymmeneltä eri merkiltä. Myymälä on toteutettu autotalli teemalla ja tämä pop-up-liike toimii helsinkiläisten olohuoneena aina 23. Joulukuuta asti.

Jouluisesta autotallista löytyy mm. Tikaun ihastuttavia koreja ja paperilyhtyjä, Eva Solon tyylikkäitä keittiötarvikkeita, Pelago Bicyclesin pyöriä ja vaatteita, TitiMadamen kekseliäitä koruja sekä paljon muuta. Suosittelen kiertämään puodin ainakin kaksi kertaa, sillä siellä on niin paljon nähtävää eri merkeiltä, että silmään voi osua paljon uutta, mitä ei välttämättä ekalla kierroksella bongannutkaan.

Samasta tilasta löytyy myös suloinen Brooklyn Cafe ja tietenkin sen sulavat kuppikakut. Brooklyn Cafe on kahden jenkkisisaruksen perustama kahvila Viiskulmassa. Kuppikakkujen ohella kannattaa myös maistaa herkullisia bageleita ja rapeita cookieseja ja samalla voi unelmoida olevansa vaikka Nykin tai Losin kahvilassa...

Xmas Garage on avoinna arkisin klo. 11-19, lauantaisin ja sunnuntaisin klo. 10- 18